Equip

“Escull una feina que t’agradi i mai més hauràs de treballar”

Per culpa d’aquest lema i amb mil idees al cap, al paper, al ordinador, al bloc de notes i al mòbil va néixer Brava Comunicació. Una agència de comunicació creada a principis de 2016 a Lloret de Mar. Pretén portar al llarg de la Costa Brava i més una bona estratègia de comunicació, tant digital com en mitjans.

 

“El treball en equip divideix la feina i multiplica els resultats”

A vegades ens repartim la feina però sempre treballem en equip. Ens agrada compartir i saber les opinions de cadascú: escoltar i aprendre. Som joves, dinàmics, actius i tenim infinites idees, però no les expliquem totes!

Daniel Torrente

CEO & Co-founder

Apassionat de la comunicació i de totes les xarxes socials que l’envolten. No es desenganxa del seu Iphone i l’actualitza cada dos minuts. Enamorat de tot l’esport, però amb el futbol sempre al davant. S’ha dedicat dos anys a la comunicació esportiva del futbol professional. Ara, amb les seves imitacions fa riure a tot l’equip de Brava.

Miriam Clua

CEO & Founder

Periodista i comunicadora digital. Va marxar a Barcelona a treballar, dos anys a la ràdio i dos a una agència. No va caler més temps per descobrir que necessita ben a prop el mar i que el seu lloc està a la Costa Brava. Per culpa seva i una mica d’ajuda s’ha creat la primera agència de comunicació a Lloret de Mar; Brava Comunicació.

Adriano Truglio

Dissenyador gràfic i director creatiu

Ex-jugador professional del Day Of Defeat. Creatiu, inventor i enganxat al twitter. Té un llapis que no pinta, una tauleta sense pantalla i massa capacitat d’imaginació. A tot el que fa li posa molt d’amor, però és pèlroig.

    Xavi Gascón

    Programador

    Crea pàgines web des del 2011. Li agrada tocar tecles; les del seu ordinador per programar i per mirar totes les pelis que pot. Els videojocs són el seu vici i diu que cada dia ha de tocar el baix una estona, sinó no és persona. Els seus veïns? Encantats.