“Escull una feina que t’agradi i mai més hauràs de treballar”

Amb l’ajuda d’aquest lema i amb mil idees al cap, al paper, a l’ordinador, al bloc de notes i al mòbil va néixer Brava Comunicació.

Vam obrir les portes de l’agència a principis de 2016, en un dels nuclis turístics i econòmics més importants de la Costa Brava, Lloret de Mar. Des de llavors, no hem deixat de traballar per aconseguir ser els culpables de les millors campanyes de màrqueting del territori.

“El treball en equip divideix la feina i multiplica els resultats”

A vegades ens repartim la feina, però sempre treballem en equip. Ens agrada compartir i saber les opinions de tothom, sobretot dels clients que han confiat i confien en nosaltres. Per a Brava Comunicació és bàsic escoltar i aprendre. Som dinàmics, actius i tenim infinites idees, però només les expliquem a qui ens escolta de veritat…

Míriam Clua

CEO and founder

Periodista, comunicadora digital i responsable d’esdeveniments. Planifica tot el que té davant i tot ho vol “bonic”. Enamorada del mar, de les cales i els viatges: el seu lloc preferit és la Costa Brava.  

Daniel Torrente

CEO and Project Manager

Apassionat del màrqueting, de la comunicació i de les xarxes socials.  No es desenganxa del seu mòbil. És un friki del futbol i del crossfit. Ara, amb les seves imitacions que sol fer a la ràdio, fa riure a tot l’equip.

Adriano Truglio

Dissenyador i director creatiu

Ex-jugador professional del Day Of Defeat. Guanyava molts diners i viatjava per tot el món, però ho va deixar tot per treballar amb nosaltres, custiodiar la nostra identitat de marca i fer créixer la dels nostres clients. Té un llapis que no pinta, una tauleta extranya i massa capacitat d’imaginació. Només té un defecte: és pèlroig.

Alex Alarcón

Implementador i programador

El programador de l’equip. Comunica utilitzant llenguatges de programació i li encanten els gadgets electrònics. A vegades es queda travat i l’hem de reiniciar, però sembla bona gent.